Waarom wonen in Groot Berg en Dal?

Sociale activiteiten

Ook op het wooncomplex zelf kunt u genieten van de groene omgeving. Bovendien biedt Groot Berg en Dal veel activiteiten en diensten. Hierdoor kunt u zorgeloos en veilig ouder worden. Er vinden wekelijks allerlei sociale activiteiten plaats, zodat u regelmatig medebewoners treft. Daarnaast kunnen u en uw gasten genieten van een lekkere maaltijd in ons restaurant of in uw appartement.  Uw gasten kunnen zelfs blijven overnachten in één van de logeerkamers.

24-uurs alarmeringsdienst

In geval van nood kunt u eenvoudig alarm slaan. We hebben een 24-uurs alarmeringsdienst met professionele medewerkers die uw alarm adequaat zullen opvolgen.

Vereniging

Wooncomplex Groot Berg en Dal bestaat uit een Vereniging van Eigenaren, met een (gekozen) bestuurder en (gekozen) Raad van Commissarissen. Via de ledenvergadering oefenen de eigenaren invloed uit op het beleid.

Luxe service appartement in eigendom

Het unieke aan Groot Berg en Dal is dat de meeste bewoners tevens eigenaar zijn van de luxe service appartementen. Elke bewoner/eigenaar betaalt maandelijks een voorschot voor de algemene kosten van het wooncomplex. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de gemeenschappelijke voorzieningen goed worden onderhouden.

Gezellig

Misschien is de saamhorigheid en gezelligheid op Groot Berg en Dal nog wel de belangrijkste reden waarom mensen hier met zo veel plezier wonen.

x
Wij vragen u het bezoek aan onze bewoners op Groot Berg en Dal te beperken. Als u verkouden bent en/of koorts heeft, bent u niet welkom.