Restaurant

Maaltijdverstrekking

Wooncomplex Groot Berg en Dal beschikt over een eigen keuken en restaurant. Hier worden dagelijks koude en warme maaltijden verstrekt. U kunt gebruik maken van deze maaltijdservice, maar dit is niet verplicht. Ook uw gasten kunnen gebruik maken van de maaltijdverstrekking. Indien gewenst kunnen de maaltijden ook bij uw appartement worden bezorgd. Voor de maaltijden betaalt u een kleine vergoeding (zie pagina Kosten).

Zondag diner

Iedere zondag kunt u genieten van een diner in ons restaurant door om 18:00 uur aan te schuiven aan een lange, stijlvol gedekte tafel. Samen eten is gezellig en een goede gelegenheid om andere bewoners te ontmoeten.

Activiteiten

In het restaurant kunt u behalve heerlijk dineren ook meedoen aan allerlei activiteiten die daar worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld bridgen, bewegen op muziek en het borreluurtje. Lees hier alles over op de pagina Activiteiten.

Zaal huren

Ook kunt u in het restaurant terecht als u privé iets wilt organiseren, bijvoorbeeld voor uw verjaardag, een huwelijk of een condoleance. Kijk voor meer informatie ook even op de pagina Huren zaal.

x
Wij vragen u het bezoek aan onze bewoners op Groot Berg en Dal te beperken. Als u verkouden bent en/of koorts heeft, bent u niet welkom.